Menšia komoda KD140 Zväčšiť

Menšia komoda KD140

Doručenie: 4-6 týždňov

Komoda so skrinkou na ľavej strane a zásuvkami na štyrmi pravej strane.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

287 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Je postavená na malých okrúhlych nôžkach, úchytky na otváranie sú tiež z dreva. Komoda obsahuje štyri zásuvky na pravej strane. Na ľavej strane je odkladací priestor chránený dvierkami. Komoda má podlhovastý tvar. Komoda sa dodáva aj bez morenia dreva v surovom stave nelakované alebo lakované. V tomto prípade je komoda nalakovaná priehľadným lakom. Ten zvýrazňuje textúru dreva a prírodnú farbu. Je možnosť namorenia na farby šedá, orech, jelša a dub. Je obľúbená aj ako nočný stolík k posteliam z masívu z našej ponuky.
Pri kúpe komody by ste mali zohľadniť tri veci. Je potrebné myslieť na to, že načo bude komoda využívaná. Obsahuje dostatok úložného priestoru, ktorý môžete využiť na odkladanie dokumentov, kníh, prádla alebo drobnej elektroniky. Pri zakúpení komody musíte myslieť aj na celkový vzhľad vašej domácnosti a na veľkosť miestnosti, do ktorej bude komoda umiestnená.

Vlastnosti

Hĺbka 42 cm
Materiál masív
Šírka 85 cm
Výška 76 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku komoda
Počet zásuviek 4
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je vhodná do viacerých miestností v dome. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva a jej dizajn je navrhnutý tak, aby sa dala jednoducho skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 18 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Menšia komoda KD140

Menšia komoda KD140

Komoda so skrinkou na ľavej strane a zásuvkami na štyrmi pravej strane.