Obývačka Beta II

Doručenie: 1-4 týždne

Obývačková stena v štyroch farbách

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • biela/šedý lesk biela/šedý lesk biela/...
  • biela/biely lesk biela/biely lesk biela/...
  • biela/fialový lesk biela/fialový lesk biela/...
  • biela/čierny lesk biela/čierny lesk biela/...

384 €

-0%

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Moderná stena do obývačky je vyrobená z laminovanej drevotriesky. Povrch sa vyznačuje vysokým leskom. V zostave sa nachádza jednoduchá TV skrinka s praktickými zásuvkami. Skrinka má aj otvorený odkladací priestor. Súčasťou zostavy sú dve visiace presklené vitríny. Jedna je horizontálna a jedna vertikálna. V zostave sú dve police. Obývačka sa dodáva v demonte. Na nábytku sú podlhovasté úchytky. Tie sú plastové. Zostava sa dodáva vo viacerých farebných kombináciách. Môžete si objednať zostavu vo farebnej kombinácii biela/biely lesk, biela/čierny lesk, biela/šedý lesk alebo biela/fialový lesk. So zostavou sa dodáva aj LED osvetlenie (je v cene).

Vlastnosti

Hĺbka 43 cm
Materiál sklo
Šírka 250 cm
Výška 196 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku obývacia stena
Úchytky plastové
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stena do obývačky je vyrobená z laminovanej drevotriesky. Povrch sa vyznačuje vysokým leskom. V zostave sa nachádza jednoduchá TV skrinka, dve visiace presklené vitríny a dve police. So zostavou sa dodáva aj LED osvetlenie.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek podlhovastý

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Obývačka Beta II

Obývačka Beta II

Obývačková stena v štyroch farbách

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...