Pohodlný matrac pre deti Amelka

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Jednoduchý matrac do detských postielok

Viac detailov

Vyberte si variantu

138 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Jadro – rám matraca je vyrobený z preglejky, čo podporuje stabilitu dieťaťa pri státí a akomkoľvek pohybe dieťaťa na matraci. Preglejka je obojstranne obložená čalúnnickou sieťkou AIR. Skladá sa z vlákien PES a PES MONFILE /pokryté vláknami PCV/. Má vynikajúce vlastnosti prevzdušnenia, čo umožňuje veľmi rýchle odparovanie. Je vysokoelastický a antialergický. Výška matraca je 7 cm. Uvedená cena je za matrac s poťahom ALERGIK.  

Poťah je dostupný aj vo verzii Amicor v rozmere 60x120 cm v cene 154 eur a aj v rozmere 70×140 cm v cene 171 eur.

Poťahy: 

Alergik - vyrobené z poťahovej froté tkaniny, po oboch stranách je prešívaná antialergická vlna 200 g/m2, snímateľný poťah je možné prať v pračke do 60 C

Amicor - zloženie materiálu (45,6% bavlna, 30,4% polyacrylu, 24% polyester) obojstranná prešívaná antialergická vlna 400 g/m2 . Snímateľný poťah na zips, možnosť prať do teploty 60C. Vlastnosti: vhodná najmä pre alergikov, jemná a mäkká tkanina amicoru chráni pred alergénmi a blokuje alergický cyklus.

Vlastnosti

Materiál PES vlákna
Šírka 60-70 cm
Výška 7 cm
Vhodná miestnosť detská izba
Typ nábytku matrac
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Matrac zabezpečuje pohodlie vášho dieťaťa, je kvalitný. Vo vnútri matraca sa nachádza preglejková doska, ktorá zabezpečuje rýchle odparovanie vlhkosti a vysokú priedušnosť. Poťah je možné jednoducho zložiť a prať.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťah matracu je snímateľný a je možné ho oprať pri 60 stupňoch celzia. Matrac by sa nemal v žiadnom prípade prať pri vyššej teplote. Na čistenie škvŕn je možné použiť bežné čistiace a pracie prostriedky. Nemali by sa používať drsné chemické prostriedky. Poťah je možné aj povysávať.
Spôsob dodania v jednom kuse
Dĺžka 200 cm
Čalúnenie poťahová látka
Nosnosť 50 kg
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca penový
Vhodný pre alergikov áno
Poťah alergik, amicor
Snímateľný poťah ano

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Pohodlný matrac pre deti Amelka

Pohodlný matrac pre deti Amelka

Jednoduchý matrac do detských postielok