Pohovka Fabillo

Doručenie: 4-10 týždňov

Moderná, veľmi praktická rozkladacia posteľ / pohovka je pohodlná na sedenie či poobedné leňošenie s možnosťou čalúnenia vo viacerých farbách. 

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • Ľavé. Ľavé. Ľavé.
  • Pravé. Pravé. Pravé.

552 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Pohovka Fabillo je elegantný a funkčný kus nábytku, ktorý sa perfektne hodí do moderných, minimalistických a japonských interiérov. Vďaka výberu ľavej alebo pravej verzie sa Fabillo ľahko prispôsobí rôznym usporiadaniam miestností. Je vyrobený z kvalitných látok, je odolný a pohodlný a poskytuje pohodlie až trom osobám. Široká škála dostupných látok vám umožňuje individuálne prispôsobiť vzhľad pohovky vašim preferenciám. Okrem toho má Fabillo funkciu spánku, vďaka čomu je ideálne pre hostí alebo ako prístelka v obývacej izbe. Sklápací mechanizmus je jednoduchý a intuitívny a plocha na spanie je rovná a pohodlná, čo zaisťuje pohodlný spánok. Jemné línie a zaoblené tvary z neho robia kus nábytku, ktorý je nielen funkčný, ale aj mimoriadne estetický. Fabillo je vhodné do rôznych domácich priestorov, ako je hosťovská izba, tínedžerská izba a obývacia izba, čo z neho robí všestranné riešenie pre širokú škálu použití. 

Na sedenie je použitá pena o tvrdosti T2540 a na operadlo T2130.

Pohovku je možné rozložiť, čím vzniká plocha na spanie, ktorá má rozmery 135 x 199 cm. Pod výsuvným lôžkom sa nachádza veľký úložný priestor. o rozmere 193x57x19 cm. Pohovka stojí na čiernych plastových nožičkách vo výške 1,5 cm.  Výška sedenie je 46 cm a hĺbka sedu je 76 cm. Nosnosť 160 kg.  Dodávaná v demonte.

Rozmery (ŠxVxH): 223x80x86 cm

Hmotnosť: 121 kg

Vlastnosti

Hĺbka 86 cm
Šírka 223 cm
Výška 80 cm
Vhodná miestnosť obývačka, spoločenská miestnosť, hotely, kaviarne
Typ nábytku pohovka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Spôsob dodania demont
Výška sedáka 46 cm
Šírka sedáka 199 cm
Plocha po rozložení 135 x 199 cm
Výplň sedačky T2540 + T2130

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Pohovka Fabillo

Pohovka Fabillo

Moderná, veľmi praktická rozkladacia posteľ / pohovka je pohodlná na sedenie či poobedné leňošenie s možnosťou čalúnenia vo viacerých farbách.