Polohovateľné kreslo Romelo

ROMELO

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Relaxačné kreslo s možnosťou polohovania

Viac detailov

249 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Kreslo je relaxačné. Je čalunené textilnou kožou v hnedom farebnom prevedení. Kreslo je ľahko kombinované s ostatným nábytkom a preto rýchlo zapadne do interiéru. Kreslo sa hodí do obývacej izby, pracovne, kancelárie, ale aj do hotelovej miestnosti. Tento model obsahuje podrúčky pre dokonalé pohodlie. Kreslo disponuje funkciou možnosti zmeny polohy nôh a opierky chrbta. Kreslo je postavené na nízkych kovových nôžkach. Nosnosť kresla je 140 kg. Hojdacie, mechanicky polohovateľné
Rozmery (ŠxHxV): 85x55x74/88 cm  

Vlastnosti

Hĺbka 55 cm
Materiál textilná koža
Šírka 85 cm
Výška 74/88 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku relaxačné kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kreslo má moderný vzhľad a je možné ho kombinovať aj s ďalšími modernými prvkami. Sedenie na kresle spríjemňujú pružiny i príjemný poťahový materiál.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Ekokožu je možné očistiť pomocou mikrofázovej handričky s teplou vodou. Pri čistení by sa nemali používať agresívne prípravky. Pri väčšom znečistení je možné použiť bežný čistiaci prostriedok – saponát, mydlo alebo špeciálne prostriedky na čistenie ekokože. Pri čistení vodou treba dávať pozor, aby sa materiál nepremočil.
Možnosť rozkladania áno
Farba hnedá
Nosnosť 140 kg
Nôžky kov

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Polohovateľné kreslo Romelo

Polohovateľné kreslo Romelo

Relaxačné kreslo s možnosťou polohovania