Rohová sedacia súprava Late

Doručenie: 4-10 týždňov

Rozkladacia rohová sedačka Late s úložným priestorom dostupná vo viacerých farebných variantoch.

Viac detailov

Vyberte si variantu

587 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Sedačka Late má jednoduchý dizajn, ktorý vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka má rozmery 75-90/255/144 cm (V/Š/H). Výška sedenia je 42 cm. Hĺbka sedenia s vankúšmi je 55 cm, bez vankúšov 80 cm. Pohodlné mäkké sedadlá sú ideálne na relaxáciu a odpočinok. Vďaka pohodlnému automatickému skladaciemu systému typu "DL" dokážete sedačku zmeniť na pohodlné miesto na spanie pre nečakaných hostí o rozmere 140x203 cm.  Výplň sedačky -  pena T25 + bonelová pružina. Obsahuje aj úložný priestor o rozmeroch 130x63cm + 131x61cm. Sedačka je univerzálna, roh si môžete zvoliť pri montáži. Sedačka je dodávaná v demonte. 

Farebné prevedenie sedacej súpravy si môžete vybrať zo širokej ponuky poťahových látok v rôznych cenových kategóriách. Farbu, ktorá nie je v ponuke prosím vpíšte do poznámky. Pre overenie objednávky Vás budeme telefonicky kontaktovať. 

Vlastnosti

Hĺbka 144 cm
Šírka 255 cm
Výška 90 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku rohová sedačka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Sedačka je dodávaná bez podrúčok. Dá sa jednoducho skombinovať s ďalšími prvkami a tak vytvoriť jednotný komplet. Dodáva sa vo viacerých farebných odtieňoch poťahovej látky.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Úložný priestor áno
Rohové prevedenie áno
Možnosť rozkladania áno
Plocha po rozložení 203x140 cm
Konštrukcia masív
Obsahuje vankúše áno
Nastavenie opierok nie
Výplň sedačky pružina typu bonell

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Rohová sedacia súprava Late

Rohová sedacia súprava Late

Rozkladacia rohová sedačka Late s úložným priestorom dostupná vo viacerých farebných variantoch.