Rohová sedačka ERIDANO

Doručenie: 4-8 týždňov

Rohová sedacia súprava ERIDANO vhodná do interiéru s moderným vzhľadom.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • Ľavá strana Ľavá strana Ľavá...
  • Pravá strana Pravá strana Pravá...

958 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Rohová rozkladacia sedacia súprava ERIDANO má klasické rozloženie do L a je kombinovaná s modernými prvkami ako sú kovové, pochrómované nohy, široká lakťová opierka a polohovateľný záhlavník. Sedačka ERIDANO je vďaka použitiu kvalitných materiálov odolná voči opotrebovaniu. Pevná výplň sedadiel z vlnitých pružín v kombinácii s penou T30 a pružnú HR penou poskytnú stredne tvrdý posed, ktorý je zároveň dostatočne pružný, prispôsobivý a poskytne zodpovedajúce oporu celému telu.
Sedačka v spodnej časti je čalúnená ekokožou EKOSOFT. Môžete si vybrať z rôznych farieb ekokože aj poťahovej látky. Podľa svojho vkusu si ich môžete vzájomne nakombinovať.Pri objednávaní si môžete zvoliť ľavý alebo pravý roh sedačky. Sedačku je možné rozložiť a obsahuje aj úložný priestor. Plocha po rozložení je 125x193 cm. Celkové rozmery (ŠxHxV): 275 cm x 202 cm x 90 cm. Výška sedenia je 43 cm a hĺbka sedenia je 60 cm. Hmotnosť sedačky je 157 kg. 

Vlastnosti

Hĺbka 202 cm
Šírka 275 cm
Výška 90 cm s vankúšmi/70 cm bez vankúšov
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku rohová sedačka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Moderný dizajn sedačky zapadne do menších i priestrannejších obývačiek. Tento typ sedačky je jednoducho kombinovateľný aj s ďalším moderným nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania Demont v 2 balíkoch
Hmotnosť 157 kg
Úložný priestor áno
Rohové prevedenie áno
Výška sedáka 43 cm
Možnosť rozkladania áno
Čalúnenie poťahová látka
Plocha po rozložení 125 x 193 cm
Konštrukcia masív
Nôžky kov
Výplň sedačky vlnité pružiny

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Rohová sedačka ERIDANO

Rohová sedačka ERIDANO

Rohová sedacia súprava ERIDANO vhodná do interiéru s moderným vzhľadom.