RTV skrinka LYNATET

LYNATET TYP 50

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

TV skrinka zo zostavy Lynatet vyrobená z drevotriesky vo farebnej kombinácii biela/dub sonoma tmavý truflový. 

Viac detailov

209 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Skrinka pod televízor má moderný dizajn. Jej dvierka majú oblé hrany. Farebná kombinácia TV skrinky je biela/dub sonoma tmavý truflový. Biela farba má extra vysoký lesk HG. Skrinka sa hodí do modernejšej obývačky. Na skrinke sú dve dvierka a jedna zásuvka. Skrinka je veľmi praktická a vy si do nej môžete umiestniť množstvo vecí. Môžete si ju umiestniť do obývačky či spálne. Skrinka je vyrobená z drevotriesky, ktorá je polaminovaná. TV skrinka je zaradená do zostavy LYNATET. Môžete si ju vhodne skombinovať aj s inými prvkami zo zostavy.

Vlastnosti

Hĺbka 42 cm
Materiál laminovaná drevotrieska
Šírka 164 cm
Výška 45 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku TV stolík
Počet zásuviek 1
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti TV skrinka je vyrobená z pevného a zároveň ľahkého materiálu - laminovanej drevotriesky. Skrinka má moderný dizajn a je možné ju vhodne skombinovať aj s ďalšími segmentami do obývačky.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Povrch by sa nemal čistiť drôtenkou. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Hmotnosť 40 kg
Farba dub sonoma/biela

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

RTV skrinka LYNATET

RTV skrinka LYNATET

TV skrinka zo zostavy Lynatet vyrobená z drevotriesky vo farebnej kombinácii biela/dub sonoma tmavý truflový.