Rustikálne drevené koleso GD332 Zväčšiť

Rustikálne drevené koleso GD332

GD 332

Doručenie: 4-6 týždňov

Dekorácia v tvare kolesa, s priemerom 40 cm, je vyrobená z borovicového dreva

Viac detailov

25 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Stredne veľké rustikálne drevené koleso z masívu prinesie pravú vidiecku atmosféru aj do vášho domova. Vhodná miestnosť je kuchyňa, chodba, ale nájde si svoje miesto aj v záhrade alebo v altánku, taktiež je možné ho použiť v dobovo zariadenej reštaurácii alebo penzióne. Je vyrobené z kvalitného borovicového dreva, ktoré je zárukou vysokej kvality. Drevo je zdravotne nezávadné a antistatické. Jednoducho sa udržiava v čistote a bez poškodenia. Koleso jednoducho očistíte pomocou vlhkej handričky. Koleso môžete skombinovať aj s ďalšími podobnými dekoráciami - alternatívne produkty.

Vlastnosti

Materiál masív
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť Záhrada
Typ nábytku doplnok
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Bytový doplnok je vyrobený z masívneho dreva. Tento materiál má antistatické účinky, je pevný a jednoducho sa udržiava v čistote.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania v jednom kuse
Povrchová úprava lakovanie
Priemer 40 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Rustikálne drevené koleso GD332

Rustikálne drevené koleso GD332

Dekorácia v tvare kolesa, s priemerom 40 cm, je vyrobená z borovicového dreva

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...