Jednoduchá komoda z masívu KD138 Zväčšiť

Jednoduchá komoda z masívu KD138

Doručenie: 4-6 týždňov

Masívna širšia komoda s tromi skrinkami a tromi zásuvkami v hornej časti

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

352 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Má množstvo úložného priestoru vďaka svojej šírke 125 cm a trom praktickým skrinkám. Úložný priestor v spodnej časti je chránený dvierkami. Nad dvierkami sú ešte tri zásuvky. Je postavená na malých okrúhlych nôžkach. Úchytky na otváranie sú tiež z dreva. Komoda má podlhovastý tvar. Komodu je možné objednať aj bez morenia dreva v surovom nelakovanom stave alebo v lakovanom. V takom prípade je nanesená ochrannou vrstvou bezfarebného laku, ktorý chráni proti opotrebeniu nábytku a zvýrazňuje štruktúru dreva. Komoda môže byť namorená vo farbách šedá, orech, jelša a dub.
Pri objednávke komody by ste mali brat do úvahy tri aspekty. Je potrebné myslieť na veľkosť miestnosti, do ktorej chcete túto širšiu komodu umiestniť. Je dôležité myslieť aj na celkový vzhľad domácnosti a na čo bude komoda využívaná. Poskytuje dostatok úložného priestoru, ktorý môžete využiť na odkladanie dokumentov, prádla alebo malej elektroniky.

Vlastnosti

Hĺbka 42 cm
Materiál masív
Šírka 125 cm
Výška 76 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku komoda
Počet zásuviek 3
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je vhodná do viacerých miestností v dome. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva a jej dizajn je navrhnutý tak, aby sa dala jednoducho skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 25 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Jednoduchá komoda z masívu KD138

Jednoduchá komoda z masívu KD138

Masívna širšia komoda s tromi skrinkami a tromi zásuvkami v hornej časti