Sedačka Elano

Doručenie: 4-8 týždňov

Sedačka ELANO obsahuje voľbu ľavej a pravej strany. Po rozložení vzniká plocha na spanie  135x195 cm. Výška sedu je 44 cm a hĺbka sedu 65 cm.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • Ľavá strana Ľavá strana Ľavá...
  • Pravá strana Pravá strana Pravá...

782 €

-0%

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Sedačka je vhodná do priestranných obývačiek. Jej dizajn je veľmi moderný - jednoduchý. Konštrukcia rohovej sedačky pozostáva z masívu, drevotriesky a kovových častí. Sedačka v spodnej časti je čalúnená ekokožou EKOSOFT alebo poťahovou látkou SAVANA. Môžete si vybrať z rôznych farieb ekokože aj poťahovej látky. Podľa svojho vkusu si ich môžete vzájomne nakombinovať. Výplň sedačky - bonelové pružiny. Pri objednávaní si môžete zvoliť ľavý alebo pravý roh sedačky. Sedačka je dodávaná bez vankúšov. Sedačku je možné rozložiť a obsahuje aj úložný priestor. Plocha po rozložení je 135x195 cm. Celkové rozmery (ŠxHxV): 255cm x 212 cm x 65cm. 

Vlastnosti

Hĺbka 212 cm
Šírka 255 cm
Výška 90 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku rohová sedačka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Moderný dizajn sedačky zapadne do menších i priestrannejších obývačiek. Tento typ sedačky je jednoducho kombinovateľný aj s ďalším moderným nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania Demont v dvoch balíkoch
Hmotnosť 136 kg
Úložný priestor áno
Rohové prevedenie áno
Výška sedáka 44 cm
Možnosť rozkladania áno
Čalúnenie poťahová látka
Plocha po rozložení 195 x 125 cm
Konštrukcia masív
Nôžky kov
Obsahuje vankúše nie
Nastavenie opierok nie
Výplň sedačky vlnité pružiny

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Sedačka Elano

Sedačka Elano

Sedačka ELANO obsahuje voľbu ľavej a pravej strany. Po rozložení vzniká plocha na spanie  135x195 cm. Výška sedu je 44 cm a hĺbka sedu 65 cm.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...