Taburetka z masívu KT244 Zväčšiť

Taburetka z masívu KT244

Doručenie: 4-6 týždňov

Nižšia taburetka je vyrobená z masívneho bukového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • DUB DUB DUB
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

34 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Taburetka je vhodným doplnkom pre Vaše kuchyne, predsiene, detské izby, tiež chaty a penzióny. Je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a príjemnú vôňu dreva. Je možné zaradiť ju do triedy nižších taburetiek. Tvar je klasický - sedák kruhového tvaru a štyri nôžky z jemným dreveným výrezom. Nohy taburetky sú navzájom pospájané. Tak je dosiahnutá stabilita a pevnosť taburetky. Možnosť namorenia vo viacerých farbách. Udržiavanie taburetky nie je zložité. Stačí ju občas pretrieť handrou a je ako nová. Príjemný vzhľad zaručuje aj kvalitný antistatický lak, ktorým je taburetka ošetrená. Lak plní ochrannú funkciu a pekne zvýrazňuje štruktúru dreva. Možné dodať aj v nemorenom nelakovanom stave. 

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 45 cm
Typ dreva buk
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku taburetka
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stolička je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je pevné, má antistatické účinky a vonia. Povrch je možné namoriť vo viacerých odtieňoch.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Taburetka z masívu KT244

Taburetka z masívu KT244

Nižšia taburetka je vyrobená z masívneho bukového dreva.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...