Úzka drevená skriňa SF112 Zväčšiť

Úzka drevená skriňa SF112

Doručenie: 4-6 týždňov

Úzka drevená skriňa vyrobená z masívneho dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

319 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Drevená skriňa je vyrobená z masívneho dreva. Výrobca použil na výrobu úzkej skrine borovicový masív, ktorý je charakteristický odolnosťou a antistatickými účinkami. Túto jednodverovú skriňu využijete naozaj všade. Veľmi vhodná napríklad ako súčasť predsiene. Vo vnútri je šatníková tyč, takže vaše bundy, saká či vetrovky budete mať vždy kam uložiť. V hornej časti skrini sa nachádza jedna polica. Drevené okrúhle podstavce, na ktorých skriňa stojí, sú pevné a stabilné. Dvere sú jemne vyrezávané a je na nich jedna menšie drevená úchytka. Túto skriňu je možné namoriť aj vo farbách jelša, orech, šedá a dub. Možnosť objednania aj v surovom nelakovanom stave alebo iba lakovanom. Povrch je upravený lakom, ktorý má ochrannú i estetickú funkciu. Nábytok z masívu nie je náročný na údržbu. Je to nábytok z prírodného materiálu, takže dlhodobá kvalita je zaručená. Výška skrini je 190 cm. Skriňa je široká 45 cm a hlboká je 60 cm.


Vlastnosti

Hĺbka 60 cm
Materiál masív
Šírka 45 cm
Výška 190 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku skriňa
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Skriňa je vhodná do moderných i tradičných priestorov. Je zhotovená z masívneho dreva, ktoré je zdravotne nezávadné a nevyžaduje si náročnú údržbu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 26 kg
Počet dverí 1
Typ dverí jednokrídlové
Vešiaková tyč áno
Počet políc 1

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Úzka drevená skriňa SF112

Úzka drevená skriňa SF112

Úzka drevená skriňa vyrobená z masívneho dreva.