Manželská posteľ MILKA

Doručenie: 3-6 týždňov

Veľká manželská posteľ s úložným priestorom a farebným čalúnením.

Viac detailov

Vyberte si variantu

418 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Pekná čalúnená manželská posteľ v modernom štýle so zadným čelom, je správnou voľbou pri zariaďovaní spálne alebo hotelových izieb, či penziónov. Posteľ ponúka potrebný úložný priestor, ku ktorému sa dostanete z obidvoch strán, vďaka jednoduchému výklopnému mechanizmu. Pohodlný desať centimetrový matrac z PUR peny Vám zabezpečí kvalitný a príjemný spánok. Ide o zdravotne vyhovujúci polyuretánový matrac z kvalitnej peny, ktorá sa vyznačuje dobrou elasticitou a tvarovou stálosťou.Nosnosť matraca je do 100 kg. Poťahová látka je odolná voči rýchlemu opotrebeniu a poškodeniu. Pri objednaní máte možnosť výberu z viacerých farebných prevedení. 

Vlastnosti

Materiál drevotrieska+čalúnická látka
Šírka 177/197 cm
Výška 80 cm
Vhodná miestnosť detská izba, hosťovská izba, hotely a penzióny
Typ nábytku posleľ
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Manželská posteľ je čalúnená pevnou poťahovou látkou. Pri objednaní si môžete vybrať z viacerých vzorov a farieb tejto látky. Posteľ sa dá jednoducho kombinovať s iným nábytkom do spálne.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania demont
Dĺžka 200 cm
Výška sedu 40 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Manželská posteľ MILKA

Manželská posteľ MILKA

Veľká manželská posteľ s úložným priestorom a farebným čalúnením.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...