Drevená trojdverová skriňa SF121

Doručenie: 4-6 týždňov

Drevená skriňa z prírodného borovicového dreva so zásuvkami v spodnej časti.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

887 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Veľká borovicová skriňa s tromi dverami bude vhodným doplnkom do spálne alebo do šatníka. Je postavená na drevených podstavcoch. Za dvojkrídlovými dverami je šatníková tyč. V spodnej časti je veľká zásuvka s dvomi úchytkami. Jednokrídlové dvere napravo ukrývajú štyri priestranné police. Pod touto časťou sa ešte nachádza jedna malá zásuvka. Na dvierkach a zásuvkách sa nachádzajú drevené okrúhle úchytky. Túto skriňu je možné namoriť aj vo farbách jelša, orech, šedá a dub. Povrch je ešte upravený lakom, ktorý chráni materiál a zvýrazňuje štruktúru dreva. Možnosť objednania aj v surovom nelakovanom stave alebo iba lakovanom. Borovicový masív je zdravotne nezávadný materiál s dlhou životnosťou. Povrch je ošetrený lakom. Drevo spolu s lakom majú antistatické účinky a preto je údržba jednoduchá - postačí prachovka. Po dlhodobom používaní môžete skriňu prebrúsiť, prelakovať i namoriť. Opäť bude ako nová a vy nemusíte kupovať nový nábytok. Skriňa je vysoká 190 cm a je široká 131 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 57 cm
Materiál masív
Šírka 131 cm
Výška 190 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku skriňa
Počet zásuviek 2
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Mohutná skriňa je vyrobená z masívu. Tento materiál je jednoduchý na údržbu a zdravotne nezávadný. Skriňa obsahuje dostatok úložného priestoru.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 71 kg
Počet dverí 3
Typ dverí trojkrídlové
Vešiaková tyč áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená trojdverová skriňa SF121

Drevená trojdverová skriňa SF121

Drevená skriňa z prírodného borovicového dreva so zásuvkami v spodnej časti.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...