Jednolôžková posteľ RAJ 1

Doručenie: 1-4 týždne

Posteľ do detskej izby RAJ 1 v troch farebných kombináciách

Viac detailov

Vyberte si variantu

144 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Posteľ patrí do detskej zostavy RAJ 3. Je to jednolôžková posteľ vhodná do moderných detských izieb. Posteľ má vysoké zadné čelo a je zhotovená z laminovanej MDF dosky. Tento materiál je pevný a ľahký. Jednoducho sa udržiava v čistote - postačí prachovka, vlhká handra a bežný čistiaci prostriedok. Posteľ sa dodáva vo viacerých farebných kombináciách. Korpus a väčšia časť postele má bielu farbu. Pri objednávke si môžete vybrať farebnú kombináciu, ktorá sa vám viac hodí do domácnosti alebo sa vám viac páči. Posteľ je dodávaná bez matracu a bez roštu. Vhodné typy nájdete v samostatnej sekcii nášho e-shopu. Posteľ disponuje jednou zásuvkou - úložný priestor. Jednolôžková posteľ je vysoká 90 cm - zadné čelo. Lôžková časť je vysoká 31 cm.
Fotky sú ilustračné. Fialová farba je v skutočnosti tmavšia ako na obr.

Vlastnosti

Hĺbka 220 cm
Materiál laminovaná MDF doska
Šírka 94
Výška 90
Vhodná miestnosť detská izba
Typ nábytku jednolôžková posteľ
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Jednolôžková posteľ obsahuje praktický úložný priestor. Je zhotovená z pevného materiálu. Jej farebné prevedenie umožňuje, aby sa mohla posteľ skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Úložný priestor áno
Obsahuje rošt nie
Obsahuje matrac nie
Rozmery Plocha spania 90x200 cm
Výška sedu 31

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Jednolôžková posteľ RAJ 1

Jednolôžková posteľ RAJ 1

Posteľ do detskej izby RAJ 1 v troch farebných kombináciách

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...