Skriňa RAJ 3

Doručenie: 1-4 týždne

Skriňa RAJ 3 vo viacerých farebných prevedeniach.

Viac detailov

Vyberte si variantu

314 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Skriňa RAJ 3 sa dodáva v moderných farebných kombináciach. Detaily na skrini sú farebné. Korpus tejto skrini je biely. V skrini sa nachádzajú police. Úložný priestor je chránený tromi dverami. Skriňa má rozmery 197/120/55 cm (V/Š/H). Je zhotovená z drevotriesky, ktorá je laminovaná. Drevotrieskový materiál je pevný a moderný. Drevotrieska je vyrobená plošným lisovaním dosiek. Na povrchu sa nachádza impregnovaná melamínová fólia s jemným dekorom a štruktúrou. Na dvierkach sa nachádzajú podlhovasté úchytky, ktoré sú vyrobené z plastu. Patrí do zostavy Raj 3. Je možné ju kombinovať s ďalším nábytkom.

Vlastnosti

Hĺbka 55 cm
Materiál laminovaná drevotrieska
Šírka 120 cm
Výška 197 cm
Vhodná miestnosť detská izba
Typ nábytku skriňa
Úchytky plastové
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Skriňa je zaradená do sektorovej zostavy. Jej farebné prevedenie umožňuje kombináciu s ďalším nábytkom. Skriňa je zhotovená z laminovanej drevotriesky.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek podlhovastý
Počet dverí 3
Typ dverí trojkrídlové
Vešiaková tyč áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Skriňa RAJ 3

Skriňa RAJ 3

Skriňa RAJ 3 vo viacerých farebných prevedeniach.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...