Kreslo CUBA

Doručenie: 1-4 týždne

Jednoduché kreslo vhodné aj do malých priestorov

Viac detailov

Vyberte si variantu

86 €

Popis

Ide o malé, jednoduché kreslo, ktoré je vhodné aj do menších izieb. Je ideálne aj do barov a čakární. Okrem toho je možné umiestniť ho aj do domácností. Odporúčame ho kombinovať s moderným nábytkom. Na výber máte viacero variant. 

Materiál:látka noviny

Látka mikrofáza:hnedá, zelená, červená, modrá, oranžová

Ekokoža: béžová, oranžová, čierna, hnedá, alebo šenil melír+ekokoža biela, šenil melír+ekokoža čierna,  alebo ekokoža čierna látka noviny. 

Dodávané v monte. Možnosť objednania v látke Savana: 103 Eur, v látke Kronos: 103 Eur, v mikrofáze: 86 Eur, v ekokoži za cenu 106 Eur, v kombinácii látky s ekokožou za cenu 106 Eur alebo v kombinácii látky Soro a Lava za cenu 106 Eur.

Dodacia doba je 1-4 týždne.

Možnosť objednania vo vyobrazených látkach Savana, Kronos, Soro, Lava mikrofáza alebo ekokože, dodacia lehota 6-8 týždňov.

Vlastnosti

Hĺbka 60 cm
Šírka 65 cm
Výška 77 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kreslo má jednoduché dizajnové i materiálové prevedenie. Je vhodné do moderných domácností i komerčných priestorov. Poťahový materiál je príjemný na dotyk a konštrukcia kresla je dostatočne pevná.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Na čistenie ekokože postačí mikrofázová utierka s teplou vodou. Pri čistení by sa nemali používať agresívne prípravky. Pri väčšom znečistení je možné použiť bežný čistiaci prostriedok – saponát, mydlo alebo špeciálne prostriedky na čistenie ekokože. Pri čistení vodou treba dávať pozor, aby sa materiál nepremočil. Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Hmotnosť 11,2 kg
Čalúnenie poťahová látka

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Kreslo CUBA

Kreslo CUBA

Jednoduché kreslo vhodné aj do malých priestorov

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...