Čalúnená posteľ JANA

Doručenie: 3-6 týždňov

Pohodlná výklopná posteľ

Viac detailov

Vyberte si variantu

176 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Jednoduchá čalúnená posteľ - váľanda poskytuje dostatočný úložný priestor a je ideálna do detskej, hosťovskej či študentskej izby. Otvára sa veľmi ľahko z bočnej strany vďaka kvalitnému kovovému výklopnému mechanizmu. Do vnútra postele sa dajú odložiť či už periny alebo hračky. Matrac postele je vyhotovený z PUR peny v hrúbke 8 cm. Posteľ dodávame v rôznorodom farebnom prevedení. Vybrať a kombinovať môžete zo širokej škály farieb. Posteľ je veľmi spratná a za výbornú cenu.Tu kliknite pre vyberte si farbu korpusu a matracu, ktoré sú uvedené vo VZORKOVNÍKU. V objednávkovom formulári nám napíšte kód poťahu o ktorý máte záujem.

Vlastnosti

Materiál drevotrieska+čalúnická látka
Šírka 80 cm
Výška 38 cm
Vhodná miestnosť spálňa, detská izba, izby v hoteloch a penziónoch
Typ nábytku posleľ
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Jednolôžková posteľ obsahuje praktický úložný priestor. Je zhotovená z pevného materiálu. Jej farebné prevedenie umožňuje, aby sa mohla posteľ skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania v jednom kuse
Úložný priestor áno
Obsahuje rošt áno
Obsahuje matrac áno
Dĺžka 195 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Čalúnená posteľ JANA

Čalúnená posteľ JANA

Pohodlná výklopná posteľ

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...