Menší regál z borovice RG122 Zväčšiť

Menší regál z borovice RG122

Doručenie: 4-6 týždňov

Regál z prírodnej borovice s možnosťou morenia dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

106 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Regálová polica z masívu je povrchovo upravená lakovaním. Výrobca použil na zhotovenie regálu borovicové drevo. Má široké praktické využitie v domácnosti. Hodí sa na uloženie kníh, dekorácií alebo iných predmetov. Tento regál môžete využiť v detskej izbe, v obývačke alebo v domácej pracovni. Regál sa dodáva v borovicovom odtieni bez morenia dreva v surovom alebo lakovanom stave. Nábytok Vám môžeme povrchovo upraviť aj vo farbách šedá, orech, jelša a dub. Regál má výšku 163 cm, hĺbku 30 cm. Pri objednávaní regálu si môžete objednať šírku z možností - 40, 50, 60, 70, 80 cm. Regál je tvorený piatimi policami a stojí na drevených nohách. Tak sa predchádza poškodeniu spodnej časti regálu.

Vlastnosti

Hĺbka 30 cm
Materiál masív
Šírka 40 / 50 / 60 / 70 / 80 cm
Výška 163 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku regál
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Regál je zhotovený z masívneho dreva. Tento materiál je veľmi pevný, zdravotne nezávadný a jednoducho sa udržiava v čistote. Povrch je ošetrený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Menší regál z borovice RG122

Menší regál z borovice RG122

Regál z prírodnej borovice s možnosťou morenia dreva.