Vysoká komoda z dreva KD125 Zväčšiť

Vysoká komoda z dreva KD125

Doručenie: 4-6 týždňov

Jedna z vyšších komôd z našej ponuky s piatimi zásuvkami.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • DUB DUB DUB
  • ORECH ORECH ORECH
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

461 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Komoda je vyrobená z borovicového prírodného dreva. Tento materiál je pevný a má antistatické účinky. Údržba nábytku je jednoduchá. Komoda má päť zásuviek a po stranách otváracie dvere. Nábytok je celý z masívu vrátane úchytiek a podstavcov. Tvar úchytiek je guľatý. Komodu je možné objednať aj bez morenia dreva v surovom nelakovanom stave alebo v lakovanom. V takom prípade je nanesená ochrannou vrstvou bezfarebného laku, ktorý chráni proti opotrebeniu nábytku. Komoda môže byť namorená vo farbách šedá, orech, jelša a dub.
Komodu si môžete umiestniť do akejkoľvek miestnosti v dome. Je však potrebné, aby ste brali ohľad na celkový vzhľad domácnosti i na veľkosť miestnosti, do ktorej chcete komodu umiestniť. Komoda by sa nehodila do malej miestnosti, kde by zaberala príliš veľa miesta. Do komody si môžete umiestniť veľké množstvo vecí. Môžete v nej skladovať malú elektroniku, dokumenty, písacie potreby i prádlo.

Vlastnosti

Hĺbka 47 cm
Materiál masív
Šírka 118 cm
Výška 122 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku komoda
Počet zásuviek 5
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je vyrobená z masívu. Pri objednávaní je možné objednať komodu v rôznych moreniach dreva. Je možné komodu skombinovať aj s ďalším nábytkom do domácnosti.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 38 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Vysoká komoda z dreva KD125

Vysoká komoda z dreva KD125

Jedna z vyšších komôd z našej ponuky s piatimi zásuvkami.