Nízky drevený regál RG124 Zväčšiť

Nízky drevený regál RG124

Doručenie: 4-6 týždňov

Drevený regál nižších rozmerov z masívneho borovicového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • DUB DUB DUB
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

62 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Regál je zhotovený výrobcom z kvalitného prírodného materiálu. Na zhotovenie použil masívne borovicové drevo, ktoré má svetlý odtieň. Objednať si ho môžete v surovom nelakovanom alebo lakovanom stave. Ak by sa Vám tento odtieň nepáčil, môžete si regál objednať ešte v štyroch ďalších moreniach dreva. Povrch dreva je ošetrený lakom, ktorý zvýrazňuje štruktúru dreva a pritom chráni materiál pred poškodením. Výhodou nábytku z masívu je aj to, že má antistatické účinky a preto nie je údržba zložitá. Po dlhodobom používaní stačí ak takýto regál z masívu obrúsite, nalakujete alebo znova namoríte. Nemusíte kupovať ďalší produkt. Regál je tvorený štyrmi policami. Stojí na drevených malých nohách, ktoré chránia produkt pred poškodením. Regál má výšku 106 cm, hĺbku 30 cm a na šírku sa vyrába v týchto rozmeroch - 40, 50, 60, 70, 80 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 30 cm
Materiál masív
Šírka 40 / 50 / 60 / 70 / 80 cm
Výška 106 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku regál
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Regál je zhotovený z masívneho dreva. Tento materiál je veľmi pevný, zdravotne nezávadný a jednoducho sa udržiava v čistote. Povrch je ošetrený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Počet políc 4

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Nízky drevený regál RG124

Nízky drevený regál RG124

Drevený regál nižších rozmerov z masívneho borovicového dreva.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...