Rohová sedacia súprava Foble

Doručenie: 4-8 týždňov

Rohová sedačka Foble moderného dizajnu s možnosťou rozloženia a s úložným priestorom. Na ilustračných obrázkoch je ľavé prevedenie. 

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • Ľavá strana Ľavá strana Ľavá...
  • Pravá strana Pravá strana Pravá...

1 168 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Sedačka má nadčasový dizajn a jej čierne drevené nohy jej dodávajú štýl a modernú eleganciu. Rozmery sedačky sú 83-100/267/196 cm (V/Š/H). Ide o skvelý kus nábytku, ktorý má množstvo výhod a navyše dokáže úplne zmeniť charakter miestnosti, v ktorej sa nachádza.  Sedačku je možné rozložiť, čím vzniká plocha na spanie, ktorá má rozmery 121 x 240 cm. Sedačka disponuje úložným priestorom. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie, drevotriesky, kovových komponentov. Sedačka je čalúnená  poťahovou látkou. Výplň sedačky - vysokoelastická HR pena + vlnitá pružina typu B. Výška sedenie je 45 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky si môžte zvoliť ľavý alebo pravý. Sedačka je dodávaná v demonte. Možnosť dokúpiť si taburetky vo farbe sedačky v súvisiacich produktoch. 


Vlastnosti

Hĺbka 196 cm
Šírka 267 cm
Výška 83-100 cm
Vhodná miestnosť obývačka, spoločenská miestnosť, hotely, kaviarne
Typ nábytku rohová sedačka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Spôsob dodania demont v dvoch balíkoch
Hmotnosť 161 kg
Úložný priestor áno
Rohové prevedenie áno
Výška sedáka 45 cm
Možnosť rozkladania áno
Plocha po rozložení 240x121 cm
Konštrukcia masív
Nôžky drevo
Výplň sedačky pena HR + vlnitá pružina typu B

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Rohová sedacia súprava Foble

Rohová sedacia súprava Foble

Rohová sedačka Foble moderného dizajnu s možnosťou rozloženia a s úložným priestorom. Na ilustračných obrázkoch je ľavé prevedenie.