Stolík z borovice ST114 Zväčšiť

Stolík z borovice ST114

Doručenie: 4-6 týždňov

Borovicový stolík s policou v spodnej časti.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

176 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Tento stolík je vyrobený z kvalitného borovicového dreva. Stojí na zaujímavých nôžkach pekného vzhľadu. Je lakovaný bezfarebným lakom. Je to ochranná vrstva na odolnosť produktu a na zvýraznenie štruktúry dreva. Drevo spolu s lakom majú antistatické účinky a preto nie je údržba stolíka náročná. Stačí ak ho občas pretriete prachovkou. Po opotrebený alebo dlhodobom používaní môžete stolík prebrúsiť, prelakovať a namoriť. To by ste pri drevotrieskových produktoch nemohli spraviť. Po takejto renovácii je stolík ako nový a vy nemusíte kupovať nový nábytok. Stolík sa dá namoriť vo farbách šedej, orech, jelša a dub. Možnosť dodania aj v nemorenom nelakovanom stave. Výška stolíka je 60 cm. Jeho šírka je 92 cm. Je vhodný do tradičných priestorov. Zvážte teda, či sa hodí do celkového interiéru domácnosti a či sa bude v miestnosti dobre vynímať aj z hľadiska veľkosti a ostatných detailov.

Vlastnosti

Hĺbka 68 cm
Materiál masív
Šírka 92 cm
Výška 60 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku konferenčný stolík
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Konferenčný stolík je vyrobený z masívneho dreva. Pri objednávke si môžete zvoliť morenie dreva. Dizajn je navrhnutý tak, aby sa stolík hodil do moderných i tradičných priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 13 kg
Tvar obdĺžnik

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Stolík z borovice ST114

Stolík z borovice ST114

Borovicový stolík s policou v spodnej časti.