Drevený stojatý vešiak WS140 Zväčšiť

Drevený stojatý vešiak WS140

Doručenie: 4-6 týždňov

Vyrezávaný stojatý vešiak z bukového masívu s možnosťou morenia dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • DUB DUB DUB
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

61 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Vešiak je vhodný do akéhokoľvek interiéru. Je veľmi pekne vyrezávaný po celej výške. Spodnú časť tvoria štyri masívne nôžky. Tie zaručujú dostatočnú stabilitu. V strede sú štyri menšie vešiačiky rozložené po celom obvode a vo vrchnej časti je hlavná vešiaková hlava so striedavo uloženými veľkými vešiakovými tyčami. Je vyrobený z pevného kvalitného bukového masívu a namoriť Vám ho vieme aj vo farbe šedá, orech, jelša a dub. Povrch tohto vešiaku je ošetrený lakom, ktorý chráni masív i Vaše oblečenie. Vešiak si viete objednať aj v surovom nelakovanom stave. Vešiak sa hodí do tradičnej predsiene, kde ho môžete skombinovať s ďalšími masívnymi prvkami.  Jeho výška je 186 cm.

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 186 cm
Typ dreva buk
Vhodná miestnosť predsieň
Typ nábytku vešiak
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Vešiak je vyrobený z masívu - borovica. Povrch je možné namoriť vo viacerých odtieňoch. Povrch je ošetrený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevený stojatý vešiak WS140

Drevený stojatý vešiak WS140

Vyrezávaný stojatý vešiak z bukového masívu s možnosťou morenia dreva.