Knižnica z masívu KW129 Zväčšiť

Knižnica z masívu KW129

Doručenie: 4-6 týždňov

Veľká knižnica so zaujímavo rozloženým priestorom z masívu.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

511 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Prepracovaná knižnica z borovicového dreva, ktoré je veľmi kvalitné, pevné a má dlhú životnosť. Tento materiál zaručuje jednoduchú údržbu i prípadnú rekonštrukciu. Po dlhodobom používaní stačí knižnicu prelakovať, prebrúsiť alebo namoriť. Po takejto renovácii bude ako nová a Vy nemusíte kupovať ďalší tovar. Skrinka má zaujímavé rozloženie. V dolnej časti sú dve zásuvky a menšia skrinka. Nad nimi je polica vhodná na knihy. V strede je priestor s väčšou skrinkou a s tromi menšími zásuvkami. Nad zásuvkami sa nachádza ešte otvorený úložný priestor. Úplne hore je veľká polica. Knižnicu vám vieme dodať aj vo farbe jelša, šedá, orech a dub. Dodáva sa aj bez morenia dreva v nelakovanom alebo lakovanom stave. Vtedy má prirodzený borovicový odtieň. Povrch knižnice je upravený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu. Knižnica je vysoká 180 cm a jej šírka je 85 cm. Hĺbka knižnice je 45 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 45 cm
Materiál masív
Šírka 85 cm
Výška 180 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku vitrína
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Regál je zhotovený z masívneho dreva. Tento materiál je veľmi pevný, zdravotne nezávadný a jednoducho sa udržiava v čistote. Povrch je ošetrený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 60 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Knižnica z masívu KW129

Knižnica z masívu KW129

Veľká knižnica so zaujímavo rozloženým priestorom z masívu.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...