Vitrína z masívu s presklenými dvierkami KW116 Zväčšiť

Vitrína z masívu s presklenými dvierkami KW116

Doručenie: 4-6 týždňov

Vitrína z prírodnej borovice vhodná do ktorejkoľvek obývačky.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

517 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Vitrína sa určite sa bude vynímať v každej obývačke. Je vyrobená z pevného a kvalitného dreva - z borovice. Drevo je zdravotne nezávadné a má dlhú životnosť. Vitrína má v spodnej časti vľavo tri zásuvky, vpravo skrinku a hore má presklennú časť so štyrmi veľkými poličkami. Dvere sa otvárajú veľmi ľahko, pomocou guľatých úchytiek. Vitrína stojí na guľatých drevených nohách. Vitrína sa dodáva bez morenia dreva v nelakovanom alebo lakovanom stave. V  lakovanom stave je vitrína ošetrená priehľadným lakom, ktorý zvýrazňuje textúru dreva a má ochrannú funkciu. Vieme vám ju namoriť aj v odtieni šedá, jelša, orech a dub. Výška vitríny je 190 cm a šírka je 80 cm. Hĺbka vitríny je 35 cm. Vitrínu si môžete vhodne skombinovať s ďalšími prvkami z masívu. Tak si vytvoríte komplet do obývačky alebo do priestrannej jedálne.

Vlastnosti

Hĺbka 35 cm
Materiál masív
Šírka 80 cm
Výška 190 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku vitrína
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Vitrína je vyrobená z masívneho dreva. Pri objednávaní je možné objednať tento nábytok vo viacerých moreniach dreva. Je možné ju skombinovať aj s ďalším nábytkom a vytvoriť tak jednotný komplet do domácnosti.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 55 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Vitrína z masívu s presklenými dvierkami KW116

Vitrína z masívu s presklenými dvierkami KW116

Vitrína z prírodnej borovice vhodná do ktorejkoľvek obývačky.