Digestorová skrinka Chamonix

CHAMONIX 60 OK 40

Doručenie: 1-4 týždne

Digestorová kuchynská skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix

Viac detailov

33 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Skrinka Chamonix je kuchynská a vhodná nad digestor. Patrí do zostavy Chamonix a môžete ju kombinovať s ďalšími skrinkami Chamonix. Úložný priestor skrinky je chránený výklopnými dvierkami, ktoré obsahujú úchytku vyrobenú z plastu. Skrinka patrí do horného radu. Výrobca vyrobil skrinku Chamonix z drevotriesky. Drevotrieska je laminovaná. Tento materiál je pevný a ľahký zároveň. Vyrába sa plošným lisovaním dosiek. Na povrchu je lamino fólia. Obsahuje jemnú štruktúru a dekor. Farba digestorovej skrinky je chamonix/legno tmavé. Dodáva sa v demonte. Jej zmontovanie trvá len pár minút.

Vlastnosti

Hĺbka 31 cm
Materiál laminovaná drevotrieska
Šírka 60 cm
Výška 40 cm
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku kuchynská skrinka
Úchytky plastové
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kuchynská skrinka patrí do horného radu. Je vyrobená z laminovanej drevotriesky. Kuchynská skrinka má jednoduché farebné prevedenie, ktoré zapadne do moderných i tradičných priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek podlhovastý
Farba chamonix/legno tmavé

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Digestorová skrinka Chamonix

Digestorová skrinka Chamonix

Digestorová kuchynská skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix