Dolná široká skrinka Chamonix

CHAMONIX 80 D 2F BB

Doručenie: 1-4 týždne

Dvojdverová široká skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix

Viac detailov

65 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Skrinka je spodná. Patrí do kuchynskej zostavy Chamonix. Musí byť zaradená do spodného radu kuchynského kompletu. Úložný priestor je chránený dvierkami. Na dvierkach sú úchytky z plastu, ktoré majú podlhovastý tvar. Výrobca vyrobil dvojdverovú skrinku z laminovanej drevotrieskovej dosky. Tento materiál je pevný a ľahký zároveň. Vyrába sa plošným lisovaním dosiek a na povrchu je lamino fólia, ktorá obsahuje jemnú štruktúru a dekor. Je odolná voči poškrabaniu, chemikáliám i oderom. Skrinka má farebnú kombináciu chamonix/legno tmavé. Skrinka je široká. Jej šírka je 80 cm. Výška skrinky je 82 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 60 cm
Materiál laminovaná drevotrieska
Šírka 80 cm
Výška 82 cm
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku kuchynská skrinka
Úchytky plastové
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kuchynská skrinka patrí do spodného radu. Je vyrobená z laminovanej drevotriesky. Je kombinovateľná s ostatnými segmentami z rovnakej kuchynskej zostavy.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek podlhovastý
Farba chamonix/legno tmavé

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Dolná široká skrinka Chamonix

Dolná široká skrinka Chamonix

Dvojdverová široká skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...