Zásuvková skrinka Chamonix

CHAMONIX 40 D 4S BB

Doručenie: 1-4 týždne

Zásuvková skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix

Viac detailov

70 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Skrinka Chamonix musí byť zaradená do spodného radu kuchyne. Je možné ju vhodne kombinovať s ďalšími skrinkami a tak vytvoriť jednotný kuchynský komplet. Skrinka obsahuje praktický úložný priestor - štyri zásuvky. Je možné ich využiť na odkladanie príborov, varešiek, kuchynských dosiek a iných potrebných vecí. Spodná zásuvka je hlbšia ako ostatné tri zásuvky. Na predných čelách zásuviek sú úchytky, ktoré majú podlhovastý tvar. Úchytky sú plastové. Výrobca ju vyrobil z laminovanej drevotriesky. Tento materiál je pevný a ľahký zároveň. Vyrába sa plošným lisovaním dosiek. Na povrchu sa nachádza lamino fólia, ktorá obsahuje jemnú štruktúru a dekor. Zásuvková skrinka Chamonix má farbu chamonix/legno tmavé.

Vlastnosti

Hĺbka 60 cm
Materiál laminovaná drevotrieska
Šírka 40 cm
Výška 82 cm
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku kuchynská skrinka
Úchytky plastové
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kuchynská skrinka patrí do spodného radu. Je vyrobená z laminovanej drevotriesky. Je kombinovateľná s ostatnými segmentami z rovnakej kuchynskej zostavy.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek podlhovastý
Farba chamonix/legno tmavé

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Zásuvková skrinka Chamonix

Zásuvková skrinka Chamonix

Zásuvková skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...