Úzka horná skrinka Chamonix - 30 cm

CHAMONIX 30 G 72F

Doručenie: 1-4 týždne

Úzka kuchynská skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix

Viac detailov

35 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Skrinka Chamonix je kuchynská. Patrí do zostavy Chamonix a môžete ju kombinovať s ďalšími segmentami - skrinkami. Úložný priestor skrinky je chránený jednými pevnými dvierkami, ktoré obsahujú úchytky. Sú vyrobené z plastu. V skrinke sú police. Skrinka patrí do horného radu. Je visiaca Výška skrinky je 71,5 cm. Šírka skrinky je 30 cm. Jej hĺbka je 31 cm. Výrobca vyrobil skrinku Chamonix z drevotriesky. Drevotrieska je laminovaná. Tento materiál je pevný a ľahký zároveň. Vyrába sa plošným lisovaním dosiek. Na povrchu je lamino fólia. Obsahuje jemnú štruktúru a dekor. Farba hornej jednodverovej skrinky je chamonix/legno tmavé. Dodáva sa v demonte.

Vlastnosti

Hĺbka 31 cm
Materiál laminovaná drevotrieska
Šírka 30 cm
Výška 71,5 cm
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku kuchynská skrinka
Úchytky plastové
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kuchynská skrinka patrí do horného radu. Je vyrobená z laminovanej drevotriesky. Kuchynská skrinka má jednoduché farebné prevedenie, ktoré zapadne do moderných i tradičných priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Laminovaná drevotrieska sa jednoducho udržiava v čistote vlhkou handričkou. Pri väčšom znečistení je potrebné použiť bežné čistiace prostriedky. Tento materiál si nevyžaduje špeciálne ošetrovanie.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek podlhovastý
Farba chamonix/legno tmavé

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Úzka horná skrinka Chamonix - 30 cm

Úzka horná skrinka Chamonix - 30 cm

Úzka kuchynská skrinka z kuchynskej zostavy Chamonix